آموزش رسم کمان یا Arcs در نرم افزار آرتکم artcam

آموزش رسم کمان یا Arcs در نرم افزار آرتکم artcam

آموزش رسم کمان یا Arcs در نرم افزار آرتکم artcam: ابزار Arcs از دیگر ابزارهای کاربردی در نرم افزار آرتکم است که جهت پیاده سازی این المان از روش های مختلفی می توان استفاده نمود.

برای این منظور از منو سمت چپ نرم افزار یعنی Design tools بر روی ابزار Create Arcs کلیک می کنیم که پس از این عمل پنجره مربوط به تنظیمات این المان در سمت راست نرم افزار ظاهر خواهد شد.

 

توسط این ابزار می توان انواع مختلفی از کمان ها را رسم کرد که در ادامه قسمت های مختلف پنجره تنظیمات این المان را بررسی می کنیم.

 

بخش Arc Type: این بخش شامل چند قسمت مختلف بدین شرح است

♦ Center – Start – End : پس از انتخاب این گزینه مکان نمای موس را بر روی صفحه اصلی قرار می دهیم و در مکانی دلخواه کلیک می کنیم، این نقطه بیانگر نقطه مرکز کمان است و سپس مکان نمای موس را حرکت می دهیم و در نقطه ی دیگری در صفحه کلیک می کنیم که این نقطه بیانگر نقطه شروع کمان و همچنین طول آن بیانگر شعاع کمان می باشد.

اکنون برای مرتبه سوم موس را حرکت داده که در این مرحله مشاهده می شود کمانی به صورت نقطه چین ترسیم می شود و با توقف مکان نما در محل دلخواه می توان طول کمان را تعیین نمود. همچنین با انتخاب این گزینه کادری با عنوان set center point در انتهای پنجره ظاهر خواهد شد که توسط این گزینه می توان مختصات شروع کمان را مشخص نمود.

 

♦ Start – End – Radius :پس از انتخاب این گزینه، با استفاده از موس دو نقطه را بر روی صفحه اصلی مشخص می کنیم که این دو نقطه نمایش دهنده نقطه شروع و پایان کمان هستند پس از مشخص کردن نقطه شروع و پایان کافی است تا موس را بر روی صفحه اصلی حرکت دهیم تا شعاع کمان تنظیم شود که میزان شعاع کمان را می توان در قسمت Radius در پنجره سمت راست مشاهده نمود. همچنین  در انتهای پنجره تنظیمات می توان گزینه set point on arc را مشاهده نمود که توسط این گزینه می توان نقطه شروع کمان را تعیین نمود.

 

♦ Radius – Start – End: این گزینه دقیقا مانند گزینه قبل است با این تفاوت که در کادر Radius می توان شعاع کمان را مشخص نمود و در صورتی که نیاز به رسم دقیق یک کمان دارید می توانید از این گزینه استفاده کنید و مقدار شعاع کمان را به صورت دستی وارد کنید و همچنین توسط چک باکسی که در زیر این گزینه قرار داده شده با عنوان زClockwise می توان ساعتگرد بودن و یا نبودن منحنی رسم شده را مشخص نمود.

تمام گزینه هایی که در قسمت بالا معرفی شدند دارای سه پارامتر مشترک با نام های start point و End Point و Center Point هستند که مختصات نقاط ابتدایی ، انتهایی و مرکز منحنی را نشان می دهند.

سخت کار نکنید، هوشمندانه کار کنید سخت کار نکنید تلاش خیلی زیاد و زحمت خیلی زیاد نشانه یا راه موفقیت نیست. درست است که ما باید برای موفقیت سخت تلاش کنیم ولی فقط سخت تلاش کردن مهم نیست.

عضویت

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۲۴۹

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *