مثال دوم از آموزش Block Copy / Rotate در artcam

مثال دوم از آموزش Block Copy / Rotate در artcam

مثال دوم از آموزش Block Copy / Rotate در artcam: در قسمت قبل از آموزش آرتکم artcam برخی از قسمت های پنجره پیکربندی این ابزار توضیح داده شد، در این بخش همراه با یک مثال دیگر قسمت های پنجره پیکربندی این ابزار را شرح می دهیم.

مجددا با استفاده از گزینه File در منو نرم افزار آرتکم artcam صفحه جدیدی با ابعاد 400*400 ایجاد می کنیم و مرکز مختصات را نقطه (0،0) در نظر می گیریم. توسط ابزار ستاره که در سمت چپ نرم افزار آرتکم artcam قرار دارد دایره ای با شعاع 30 میلی متر رسم می کنیم ( آموزش رسم وکتور ستاره را اینجا بخوانید ) و سپس وکتور رسم شده را انتخاب می کنیم. پس از این مرحله ابزار Block Copy / Rotate را فعال کرده که با این عمل پنجره پیکربندی این ابزار در سمت راست ظاهر می گردد.

♦ بخش copy type:
در قسمت copy type گزینه Block Copy را فعال می کنیم تا بدین ترتیب کپی ماتریکسی فعال گردد

♦ بخش Distances :
در بخش Distances گزینه Distance are gaps را انتخاب می کنیم. در ادامه می توانید توضیحات مربوط به این کادر ها را ملاحضه بفرمایید.
Distance are gaps: این پارامتر بیانگر فاصله انتهای وکتور اول تا ابتدا وکتور دوم در نرم افزار آرتکم artcam می باشد.
و دارای دو مقدار X gap و Y gap است که هر کدام این مقادیر فاصله در یکی از جهت های محور مختصات را نشان می دهند.

♦ بخش directions:
این بخش دارای دو دکمه است که با کلیک بر روی هر یک مشاهده می شود که جهت فلش ها تغییر می کند و متناسب با جهت فلش عملکرد این کلید نیز تغییر می کند.
با توجه به شکل زیر از محیط نرم افزار آرتکم artcam چنانچه فلش کلید شماره 1 به سمت راست باشد یعنی کپی در سمت راست شکل رسم شده ایجاد می گردد و زمانی که فلش کلید به سمت چپ است آنگاه کپی در سمت چپ ایجاد می گردد.

همچنین چنانچه فلش کلید شماره 2 به سمت بالا باشد یعنی کپی در سمت بالای شکل رسم شده ایجاد می گردد و زمانی که فلش کلید به سمت پایین است آنگاه کپی در سمت پایین ایجاد می گردد.

♦ بخش copies: در این قسمت نیز می توانیم تعداد سطر ها و تعداد ستون هایی که نیاز است تصویر کپی شود را مشخص می کنیم.

سخت کار نکنید، هوشمندانه کار کنید سخت کار نکنید تلاش خیلی زیاد و زحمت خیلی زیاد نشانه یا راه موفقیت نیست. درست است که ما باید برای موفقیت سخت تلاش کنیم ولی فقط سخت تلاش کردن مهم نیست.

عضویت
مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *